De Roeck Moving & Rental, Een greep uit ons aanbod

Naast het huren van onze slooprobots kan je bij ons nog terecht voor verschillende andere diensten.

Klik hieronder op de foto's om onze diensten te bekijken.

 • NIEUW Hoogwerker op bestelwagen
 • Verhuur Alu kraan
 • Ladderlift met of zonder assistentie
 • Verhuur bestelwagens
 • Verhuisservice
 • Self Storage
 • NIEUW Hoogwerker op bestelwagen

  NIEUW Hoogwerker op bestelwagen

  Wenst u een hoogwerker op bestelwagen huren? Dan biedt De Roeck Rental u de perfecte oplossing! U kan onze nieuwe hoogwerker op bestelwagen met een werkhoogte tot 20 meter huren voor korte en langere periodes. Indien u een hoogwerker op bestelwagen wenst te besturen dient u enkel in het bezit te zijn van een rijbewijs B.
 • Verhuur Alu kraan

  Verhuur Alu kraan

  De Roeck Rental heeft met zijn afdeling voordelige alu kraanverhuur de pasklare oplossing voor al uw hijsklussen in heel België aan zeer concurrentiële prijzen. Een kraan is handig bij dakwerken, puin afvoeren, verhuizen, …. De dakdekkerskraan K21/31 kan tot 1.5 ton hijsen tot een hoogte van 21m en met een reikwijdte van 4m en zelfs nog steeds 250kg hijsen tot een hoogte van 17m en met een reikwijdte van 21m!
 • Ladderlift met of zonder assistentie

  Ladderlift met of zonder assistentie

  Met ons polyvalent liftpark kunnen wij u meestal binnen het uur een verhuislift voorzien, van de 1ste verdieping tot en met de16de verdieping. Bel ons op het nummer: 03/546.73.63 ! Goederen afleveren op een verdieping is niet zo makkelijk. Bij een liftservice met assistentie krijgt u altijd ondersteuning van ons vakkundig personeel. Zo verloopt uw verhuis veilig en geniet u van onze ervaring. Niet alleen particulieren maar ook meubelzaken, keukenbedrijven, badkamerinstallateurs en algemene aannemers doen dagelijks beroep op onze meubelliften.
 • Verhuur bestelwagens

  Verhuur bestelwagens

  Tussen de auto"s die De Roeck Rental verhuurt vindt u een kleine stadsauto, berline, bestelwagens, lichte vrachtwagen en minibussen. Maar ook camionette, meubelwagen, vrachtwagen, bouwkraan en ladderlift worden te huur aangeboden.
 • Verhuisservice

  Verhuisservice

  Verhuizen is een stresserende periode, graag willen wij als verhuisfirma deze zorgen wegnemen. U kiest natuurlijk zelf waarbij wij u kunnen helpen. Wij helpen u graag bij het inpakken van meubilair en huisraad, maar u kan bij ons ook inpakmaterialen komen afhalen. Meubels kunnen best uit elkaar gehaald worden voor een verhuizing. Onze mensen hebben veel ervaring bij het demonteren van meubelen en kunnen u daarbij perfect helpen.
 • Self Storage

  Self Storage

  De Roeck Self-storage biedt flexibele opslagruimtes aan voor iedereen. Niet alleen door het grote aanbod, maar ook door de scherpe prijzen is dit de oplossing voor uw opslagbehoefte. U kunt deze opslagruimte huren voor korte of lange termijn, dit al vanaf 1 maand met persoonlijke toegangscode. De keuze van de afmetingen van opslagruimte begint vanaf 3 m3 tot 50 m3. Door de unieke toegangscode heeft u, als enige, 7 dagen per week toegang tot uw opslagruimte. Alle gebouwen zijn voor de veiligheid voorzien van een alarm- & camera installatie. Klanten die een opslagruimte huren, kunnen vrij gebruik maken van de verschillende transportmiddelen om uit te laden.

Neem zeker eens een kijkje op onze website www.deroeck.be voor meer info