Voordelen & toepassingen

Fantastische power-to-weight ratio
Compact en sterk in vergelijking met zijn laag gewicht. Zijn groot afstempeloppervlakte zorgt voor de grote werkkracht.  
Makkelijk door alle doorgangen
De machine kan door zijn compact design, 77 cm in de breedte, makkelijk bij verschillende locaties.
360 graden draaiende arm
De set-up tijd wordt geminimaliseerd doordat de robot naar verschillende kanten kan draaien. Zo kan hij gemakkelijk werken in beperkte ruimtes.
Compact design en laag gewicht
Optimaal in te zetten op locaties waar slechts een lage vloerbelasting toegestaan is.
Hoge werk efficiency
De geringe hoogte zorgt voor een goed zicht over de machine en het lage zwaartepunt draagt bij aan een stabiel gebruik. De krachtige LED lampen zijn zo gepositioneerd dat ze het werk nog beter verlichten.
Extreme werkomstandigheden
De slooprobots beschikken over een extra hydraulische leiding voor het gebruik van hulpstukken als de betonschaar. De DXR bevat een koelsysteem en een hitteschild op de hydraulische cilinders waarmee hij kan werken op volle kracht in hogere omgevingstemperaturen. Cementovens, procesindustrie en staalfabrieken zijn toepassingen waar deze robot zijn hogere productiviteit kan bewijzen.
Uitstekende stabiliteit en precieze positionering
De stempelpoten worden individueel gecontroleerd, dit in combinatie met hun grote voetafdruk zorgt voor een superieure stabiliteit waardoor een hoge werkdruk mogelijk is op verschillende ondergronden. De arm heeft een stabiel en duurzaam design met een laag gewicht. Dit gecombineerd met de handige software zorgt voor een soepele en nauwkeurige positionering van het gereedschap.
Gebruiksvriendelijke afstandsbediening
De afstandsbediening werkt zeer handig en maakt de robot eenvoudig te besturen. De bediening is handig en ergonomisch te dragen over de schouder.
Gegoten basisplaat uit 1 stuk
Voor een hoge duurzaamheid en kracht waardoor een hoge werkbelasting en efficiëntie mogelijk is. De robots zijn ook handig verplaatsbaar door de tilbeugels.

"Vragen of een prijsofferte nodig? Wij staan steeds voor u klaar!"

Direct hulp bij het maken van uw keuze?
Neem contact op 03/546.73.63 of via info@deroeck.be